IEDEREEN HOUDT VAN MARIHUANA

Er zijn veel mensen in de stad en het land van Den Haag die marihuana weer helemaal illegaal willen maken. Het werd in de jaren 60 gedecriminaliseerd met de bedoeling het meer acceptabel te maken voor de bevolking en het vervolgens volledig te legaliseren.

Sommige wietsoorten worden door het Amsterdamse rechtssysteem geclassificeerd als ‘harddrugs’ en cannabiscafés hebben te maken met zeer strikte regels. Ze mogen niet in de buurt van scholen zijn, ze mogen geen reclame maken voor hun bedrijf en je moet absoluut geen wiet kopen op straat.

In feite zullen de meeste cannabiscafés volledige keukens hebben om verschillende soorten eten en drinken te serveren, inclusief gerechten zonder marihuana. Ze serveren ook enkele CBD-producten, zoals CBD-gummies, die ook van cannabis zijn gemaakt, maar je niet high maken zoals marihuana.

Je kunt naar de cafés gaan voor de ervaring, maar als je niet vertrouwd bent met marihuana, kun je iets te eten en drinken vinden. Sommige cafés zijn eigenlijk volledige restaurants met een goede selectie aan eten, of kleinere coffeeshops die alleen kleine snacks serveren. Je kunt de winkels van tevoren online opzoeken als je hun menu’s wilt zien, zodat je ergens kunt vinden waar je eten hebt dat je lekker vindt.

De Coffe Shop Greenhouse in Den Haag, Nederland is een echt voorbeeld en trekt veel aandacht, met een sterk tijdschema voor afspraken en inloop. Het is een fantasierijk georganiseerde bistro waar klanten ongecompliceerd kunnen roken en eten, en het is uitgerust met een stevig luchtfiltersysteem om de geur van marihuana te verminderen. Je kunt de sfeer van de cafés opsnuiven en marihuana kunnen roken of hun edibles kunnen eten en ontspannen heeft enige aantrekkingskracht.

Best coffeeshop the hague